13 augustus 2021

Digitaal onderzoek

beste …,

 

De KBO ondersteunt graag het hierbij gepresenteerde onderzoek vanuit Fontys en Tilburg University en stelt uw deelname op prijs. Dit onderzoek is belangrijk, omdat voor senioren het omgaan met digitale technologie (email, social media, online bankieren, webwinkelen etc.) vaak lastig is. De uitkomsten van dit onderzoek kunnen meer inzicht en hulp bieden bij dit probleem.

 

Onderzoek: Perspectieven op digitale technologie van mensen van 50 jaar en ouder

 

In onze moderne maatschappij heeft digitale technologie een toenemende invloed op verschillende aspecten van ons dagelijks leven.

Wij – onderzoekers van Fontys Hogescholen en Tilburg University – en KBO Eindhoven willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan een onderzoek over dit onderwerp.

Het is ons doel om meer te weten te komen over de houding en perspectieven van mensen van 50 jaar en ouder ten opzichte van digitale technologie en het gebruik daarvan in hun dagelijks leven. Vervolgens geven wij aanbevelingen aan beleidsmakers over hoe dit een invloed kan hebben op het gebruik van digitale
technologie.

Deelname aan dit onderzoek zal ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Na afloop heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan een loterij waar u een cadeaubon van 25 euro kunt winnen (er zijn 50 cadeaubonnen beschikbaar).

U doet mee aan het onderzoek door een aantal vragen te beantwoorden. De vragenlijst en meer informatie over het onderzoek vindt u door op deze link te klikken: https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8i9RrgxTNItDKXI

Geeft u er de voorkeur aan om de vragenlijst per post te ontvangen? Geen probleem.
Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar i.mannheim@fontys.nl met daarin het adres waarop u de vragenlijst wenst te ontvangen.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!