10 mei 2022

Inschrijven Activiteitendag

Activiteiten-dag 20 juli

We gaan er een geweldige beleef en beweeg dag van maken op 20 juli. Als begin en eindpunt is gekozen voor het sportpark van Stiphout-Vooruit “het Molenven”. Zoals we gewend zijn kunnen we inschrijven voor wandelen, fietsen, Jeu de Boules en de Oud Hollandse spellen of  kaarten in de kantine. Maar dit jaar komt er dus ook de clinic Oldstars walking Football bij met medewerking van Jibb+. Een aangepast voetbalspel voor de ouderen, want je mag niet rennen en geen lichamelijk contact en geen doelmannen en met de doelstelling “het moet echt gezellig zijn”.

Hoe gaat die dag eruit zien en wat krijgt U voor €17,00 :

De Jeu de Boulers komen al om half één bij elkaar om in te schrijven op de Jeu de Boules banen bij de Trudoschool. Ze gaan daar de strijd met elkaar aan en krijgen daar hun consumptie en gaan na afloop voor de barbecue naar het sportpark.

De fietsers kunnen vanaf 13.00 uur bijeenkomen op het sportpark en de wandelaars vanaf 14.00 uur en de spelletjes mensen om 14.30 uur. Bij het verzamelen wordt hun een koffie/ thee aangeboden door de voetbalclub Stiphout-Vooruit. Iedereen krijgt ook nog een consumptie op locatie, onderweg voor de fietsers of bij terugkomst op het sportpark voor de wandelaars en voor de spelletjes mensen en de “walking” voetballers  ter plekke.

Tegen 16.00 uur verzamelen we ons met zijn allen voor de grandioze barbecue. U krijgt van de groepsleiders of bij binnenkomst in de kantine drie eetbonnen en drie consumptie munten om optimaal van een gezellig feest met elkaar te gaan genieten.

U kunt hier inschrijven met het inschrijfformulier .