13 augustus 2024

inschrijfformulier 2024.8

BEZOEK ASML (klik om in te schrijven)

 Op woensdag 11 september om 12:45 gaan we een bezoek brengen aan ASML in Veldhoven. Onze groep wordt ontvangen bij de receptie van ASML-gebouw 7 door twee ambassadeurs. Die nemen ons mee naar de foyer. Na een kopje koffie/ thee met wat lekkers krijgen we een presentatie in het auditorium over de technologie en cultuur van ASML. Na deze presentatie worden wij rondgeleid door het Experience Center waar we kunnen zien wat de wereld van ASML precies inhoudt. Het bezoek begint dus om12:45 uur en duurt tot 15:00 uur. Wij kunnen met maximaal 40 personen deelnemen. Inschrijving op volgorde van binnenkomst en de kosten zijn €2,50. Meerijden €5,00 te voldoen bij instappen en opgeven bij inschrijving.

WE GAAN WEER NAAR DE FILM.(klik om in te schrijven)

 

Op zondag 29 september hebben we weer een hele mooie film op de kop weten te tikken en wel op het vertrouwde adres in de Cacaofabriek en het betreft de film “The Braid” geregiseerd door Laetitia Colombani en gebaseerd op haar gelijknamige roman uit 2017. Het filmen begon op 11 maart 2022 in India.

Drie vrouwen, drie continenten, drie culturen; in The Braid, de verfilming van haar gelijknamige bestseller, vertelt regisseur Laetitia Colombani het verhaal van drie levens die ondanks grote verschillen toch met elkaar vervlochten zijn. In India is Smita een zogenaamde onaanraakbare die de kost verdient met het opruimen van uitwerpselen.

Ze droomt ervan haar dochter een opleiding te geven, iets wat onmogelijk lijkt. Maar ze is bereid alles op te geven voor een betere toekomst. In het Canadese Montreal is Sarah een gescheiden moeder die haar borstkankerdiagnose verborgen probeert te houden om haar geplande promotie niet in gevaar te brengen. Op het Italiaanse Sicilië probeert Giulia het pruikenatelier van haar vader ondanks vele tegenslagen open te houden. Een verhaal over het doorzettingsvermogen van vrouwen en onbewuste verbintenis.

Ontvangst om 13:30 uur met koffie/thee , de aanvang van de film is om 14:00 uur en duurt 121 minuten en na afloop wordt wederom de mogelijkheid geboden om (voor eigen rekening) nog een drankje te nemen. Voor totaal slechts €11,00 voor de film en de koffie/thee.

Jeu de Boules toernooi. (klik om in te schrijven)

 Het jaarlijks jeu de boules toernooi wordt gehouden op woensdag 18 september op de banen van Jeu de Boulesclub Stiphout. Gestreden wordt om een trofee, maar meedoen is belangrijker dan winnen. Aanvang 13.00 uur

Maar de inschrijving is van 12.30 uur tot 12.50 uur.

Zorg dat u op tijd aanwezig bent voor het indelen van de teams.

Deelname is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening en er is een maximale inschrijving van 72 personen.

MEERDAAGSE REIS NAAR OVERIJSSEL. (klik om belangstelling aan te geven)

 

We hebben het plan om een meerdaags reis te organiseren van 21 oktober t/m 25 oktober naar Ootmarsum. De prijs is van meerdere factoren afhankelijk, maar zal tussen de €450 en €500 liggen en dat is inclusief toeristen belasting.

 

Dit is wel een all-in arrangement.

  • Halen en brengen per luxe touringcar.
  • Halen op maandag om 09:00 uur.
  • Vertrek uit Ootmarsum vrijdag 13:00 uur
  • 2 Middagtochten op dinsdag en donderdag.
  • 1 Dagtocht op woensdag.
  • Elke ochtend en avond een gratis kopje koffie/thee.
  • Gratis wifi en wandelroutes.
  • Stadswandeling en avondprogramma.
  • Volpension en warme lunch op vrijdag.

 

Uw belangstelling voor deze reis kunt U kenbaar maken op het inschrijfformulier of digitaal op onze site. Alle bijkomende informatie is te  verkrijgen bij de organisatie en U kunt zich ook daar opgeven om mee te gaan. Daarvoor kunt U bellen naar :

Anne Marie van Daal-Bax 0492 52 30 89.

 

Het aantal belangstellenden zal beslissend zijn voor het doorgaan van de reis en tevens van invloed zijn op de bijdrage per persoon. De reis kan pas doorgang vinden bij een minimum van 30 personen die zich inschrijven. De kosten zullen in het hotel worden verrekend